Android TV box, Projektorok,Kiegészitők

Miért szerezz be egy TV boxot?

Az Android TV box olyan eszköz, amely a hagyományos TV-ből smart TV-t csinál, vagyis úgy fogyasztod a médiát, ahogy neked tetszik. Elfelejtheted a reklámokkal megszakított műsorokat, a hagyományos híradókat, és azokat a híreket falhatod, amelyek neked tetszenek. Ráadásul nem leszel kőbe vésett műsorrendhez kötve, akkor nézel egy sorozatot, filmet, amikor csak akarod, amikor ráérsz. Ezáltal időd szabadul fel, amit magadra vagy a családra, barátokra fordíthatsz. 

Nézet:
Sorrend:

Nagyot változott a tartalomfogyasztás napjainkra

A legújabb generációk már nem hagyományos módon tévéznek, sőt igazából nem is tévéznek, hanem különféle tartalmakat fogyasztanak okoseszközökön. Ők már nem várják meg a sorozat következő epizódját, hanem ha tehetik, egyben nézik meg a részeket. A jövő a streaming szolgáltatóké, mint a Netflix, az HBO Go, ha pedig érdekes tartalmakra vagy kíváncsi mindenféle témában, ott a YouTube. Így amennyiben rendelkezel internettel, valamint szolgáltatói előfizetéssel, tiéd a világ.

Előnyei:

Az USB portok segítségével csatlakoztathatsz pendrive-ot, külső merevlemezt, amiről szintén tartalmakat vihetsz át a TV-re, fényképeidet, videóidat nézheted.

A Google Play-en keresztül, akár a telefonodon, a TV-n keresztül is telepíthetsz alkalmazásokat, játékokat futtathatsz.

Okoseszközeidet tükrözheted is a TV képernyőre.

Nemcsak az előbb felsorolt funkciókra taníthatod meg a TV-det, hanem bizonyos Android TV boxok a képminőséget is képesek elvarázsolni, HD vagy 4K képminőséget 8K-ra változtatni.