Power Bank

Mire is kell nekünk egy powerbank?

Az életünk ma már az elektronikai kütyük körül forog, ezeken végzünk, hordozunk mindent, így hogy szükséged van-e egy megbízható power bank-re, nem kérdés. Sokszor kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor egy hordozható külső akkumulátorra úgy gondolsz, mint életed megmentőjére, így ha körbenézel nálunk akkor megtalálhatod a hozzád illőt mivel többféle kapacitással rendelkeznek és más-más funkciókkal. Rendelkezünk sima és vezeték nélküli power bank-kal is amelyek az újgenerációs telefonok nélkülözhetetlen társai.

Nézet:
Sorrend:

Szempontok amik alapján érdemes választani:

  • Power bank választása előtt a legfontosabb átgondolandó szempont, hogy milyen eszközöket szeretnél vele tölteni, és azok milyen erősségű akkumulátorral rendelkeznek. Ha csak mobilt szeretnél tölteni, ahhoz elég egy átlagos kapacitású, azonban amennyiben már a tableted töltését is erre bíznád, nagyobbat válassz. Az akkumulátorok kapacitását mAh-ban mérik, ez jelöli a tárolt elektromos töltés mennyiségét. 
  • A kapacitás mellett nagyon fontos tényező még a kimeneti feszültség - ezt voltban (V) adják meg -, ugyanis ha ez alacsonyabb, mint a telefonod kimeneti feszültsége, inkább csak lemeríti az akkut.
  • Léteznek már napelemes külső akkumulátorok is, amelyek egy nyaralás, többnapos túrázás alkalmával jó szolgálatot tehetnek.
  • Ha nemcsak egyedül használnád a vésztöltőt, hanem megosztanád másokkal, akkor legalább két USB kimenettel ellátott töltőt keress.