Vezeték nélküli töltők, Töltő adapterek

Univerzális töltőadapterek, és vezetéknélküli töltők

Az adapterek esetében, ahogy az USB lassan átveszi az uralmat, a töltők univerzálissá válnak. Ez megkönnyíti a választást, és nem lesz rosszul megválasztott kiegészítő, amely károsíthatja az eszközt. A még nagyobb kényelem érdekében ma már számtalan okoseszközt gyártanak Qi szabvánnyal, amely vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A jövő egyértelműen a vezeték nélküli töltőké, ma már nemcsak a felső kategóriás okostelefonok rendelkeznek ezzel a funkcióval.

Nézet:
Sorrend:

Univerzális töltőadapterek

Ahogy az USB átvette az uralmat, a töltők univerzálissá váltak. Ez megkönnyíti a választást, és nem lesz rosszul megválasztott kiegészítő, amely károsíthatja az eszközt.Az USB-s eszközöknél egyszerűbb dolgod van, ugyanis ez esetben a feszültség minden esetben 5V, és csak a csatlakozófej kialakítására, méretére, illetve az áramerősségre kell figyelned.

Vezeték nélküli töltők A még nagyobb kényelem érdekében ma már számtalan okoseszközt gyártanak Qi szabvánnyal, amely vezeték nélküli töltést tesz lehetővé. A jövő egyértelműen a vezeték nélküli töltőké, ma már nemcsak a felső kategóriás okostelefonok rendelkeznek ezzel a funkcióval.A vezeték nélküli töltés az elektromágneses elven alapszik, tulajdonképpen indukciós töltésről van szó. Amennyiben a töltő is és a telefon is Qi kompatibilis, mindegy, hogy melyik gyártó töltőjére kerül a telefon, a töltés létrejön.