Dekorativ LED Világitás

Dobd fel lakásod hangulatát dekoratív LED világítással!

A LED lámpás dekoratív világítás nagyon népszerű napjainkban, nem véletlenül. Nemcsak hangulatvilágításként, hanem fő fényforrásként is energiatakarékos, és rendkívül változatosan kivitelezhető megoldást jelentenek a LED szalagok.A ma embere éjjel-nappal aktív, így mesterséges fényigénye igen magas, amit az energiaárak emelkedése a környezettudatos, energiatakarékos megoldások felé irányít. Már nemcsak a közvilágításban, hanem az otthonok megvilágításában is egyre elterjedtebbek a LED-es fényforrások.

Nézet:
Sorrend:

A világítás új dimenziója

A LED, vagyis Light Emitting Diode olyan dióda, amely egyenfeszültség hatására fényt bocsát ki.A LED-ek egyik nagy előnye, hogy az izzók nem forrósodnak fel, mivel működésük minimális hőtermeléssel párosul, ezáltal az áram nagyobb részét fénnyé tudják alakítani, nagyobb a hatásfokuk az egyéb izzókkal szemben.A LED fényforrások élettartama is magasabb.

Hogyan válassz dekoratív LED világítást?

A LED világítást használhatod bel- és kültéren egyaránt. Lehet hangulatos éjszakai világítás a gyerekszobába, megvilágíthatók vele helyileg polcok, tükrök, a mennyezet, de léteznek LED-es karácsonyfa izzósorok is. Ha pedig fővilágítást szeretnél LED-es fényforrással, az is megoldható akár LED szalagokkal is. Találhatsz LED fényforrásokat akár többféle színben is. Egyedi színhatásra is módot ad, így egyedülálló hangulatot, változatos fényeket teremthetsz vele bárhol a lakásban vagy akár a kertben is. 

 Ha LED szalagot választanál… 

Kiválasztás előtt döntsd el, milyen funkcióra szeretnéd, milyen színben és színhőmérséklettel. A LED szalaghoz tápegységre, valamint ha színváltoztatósat szeretnél, vezérlőre is szükséged lesz. Lehetőség van nemcsak a hagyományos módon, kapcsolóval, hanem távirányítóval vagy okostelefonnal is vezérelni a LED lámpákat. Ezeket akár csomagban is megvásárolhatod.