Biztonságtechnikai termékek

Nem érzed magad biztonságban? Segíthetünk!

Otthonunk nemcsak a megszerzett anyagi javainkat rejti, hanem emlékek sokaságát is, így ezek védelme kiemelten fontos. Ha új házat tervezel, abba már eleve belekerül valamiféle biztonságtechnika, de egy meglévő lakásba, házba utólag is beszerelhető a védelmi megoldás. Itt megtekintheted a legjobb babafigyelő, napelemes vagy hálózati kábeles kültéri Wifi-s kameráinkat. Végül, de nem utolsó sorban nézz körbe a GPS nyomkövetőink között amelyek segítenek megtalálni vagy nyomon követni tárgyainkat, autónkat, esetleg kisállatainkat.

Nézet:
Sorrend:

Kamerák a biztonságért

A termékeink közül a wifi-s bel- és kültéri kamerák segítségével nyomon követheted az otthonodban, raktáradban, pincédben, garázsodban történteket anélkül, hogy vezetékeket kellene behúzgálni. Ha nem elég erős a wifi jel az otthonodban, egy belső vagy külső wifi jelerősítő segítségével megnövelheted a wifi erősségét, amely szintén kapható boltunkban.

Vezeték nélküli csengők

Megoldás arra, hogy mit csinálj, ha már hosszú ideje nem működik a vezetékes csengő, és a szerelő teljes cserét javasol egy vagyonért, vagy a csengőt kifelejtették otthonod építésekor, és nem akarnál újabb felfordulást? A wifi-vel működő, praktikus vezeték nélküli csengők orvosolják ezt a problémát.

GPS nyomkövetők

Nincs annál nagyobb rémálom, mint amikor hűlt helyét találod motorodnak, autódnak, furgonodnak, mert míg ügyedet vagy a bevásárlást intézted, ellopták. A GPS nyomkövetők a GSM/GPRS hálózathoz kapcsolódva műholdak segítségével nyomon követik járművedet, bármerre is jár. Valós idejű követést, hangmegfigyelést is lehetővé tesznek okostelefonodhoz applikációval kapcsolódva.