Elektronikus Szerszámok

Elektronikai műszerek, kütyük minden célra

Hőmérsékletet, távolságot, magasságot, súlyt, kémhatást, elemtöltöttséget mérnél? Beszélgetést rögzítenél, vagy a nagyit szeretnéd rábírni a mobilhasználatra? Mindenre van megoldás az elektronikai eszközök piacán. Itt megtalálhatod a hozzád illő elektronikai műszereket, amelyek majd segítenek a munkád befejezésében.

Nézet:
Sorrend:

Digitális mérőműszerek

Amióta divatba jöttek, elterjedtek a digitális kijelzők, már nemcsak karórákon találkozhatsz ilyenekkel, hanem szinte minden műszeren, eszközön. A mért eredmények leolvasását megkönnyítik a digitális betűk, számok. A félreolvasás lehetősége ezáltal szinte minimális.

Munkára fel!

Ultrahangos és lézeres távolságmérők gyorsan és könnyedén alkalmazhatók felújításoknál, építkezéseken. Az elektromos kábelkereső is jól jöhet a bármilyen anyagú falban futó kábelek megtalálására, miáltal biztonságosabban, nyugodtan fúrhatsz, faraghatsz.

Egy hagyományos csavarhúzó készlet minden háztartásban aranyat ér, legyen szó egy telefon, laptop szereléséről vagy nagyobb munkákról.

A többfunkciós digitális barométerek túrázáshoz, hegymászáshoz, vadászathoz, de egy háztartásban magasságméréshez, időméréshez nyújthatnak segítséget. És ha rendelkezel egy ilyennel, az időjósláshoz sem kell békát fognod és nézegetned.

Telefonok, diktafonok

A nagyszülők generációja még mindig szereti, és könnyebben kezeli a hagyományos billenytűs mobiltelefonokat, de sok munkahely számára is ezek a készülékek jelentik a tökéletes megoldást.

Hangfelvételt készíteni ma már sokféle eszközzel lehet, így a klasszikus diktafonokkal is, amelyek minőségibb hangrögzítést tesznek lehetővé, így akár egy koncerten is bevetheted.