Szórakoztató Termékek

Retró játékok, mikrofonok, Joystick-ok sokak kedvencei

A szórakoztató elektronika átszövi életünket, akár otthon vagyunk, akár útközben. Számtalan hordozható elektronikus kütyü áll rendelkezésünkre, hogy még színesebbnek, érdekesebbnek találjuk a minket körülvevő világot. Manapság egyre inkább átszövi mindennapjainkat a digitalizáció, ennek alapján, ennek segítségével éljük mindennapjainkat, elektronikus eszközeink nélkül szinte egy tapodtat sem teszünk, szeretjük kézben tartani a világot, legyen szó munkáról, kikapcsolódásról vagy játékról. Játszani felnőttként is legalább akkora élvezet, mint gyerekként, hiszen kikapcsol, örömet nyújt.

Nézet:
Sorrend:

Útközben is játszani

Ki ne emlékezne a 90-es évek kvarcjátékaira, amelyek irigység tárgyai voltak, a menőség csúcsai? A korábbi évtizedek ügyességi és logikai videójátékai is arra születtek, hogy útközben is szórakoztassák a gyerekeket, játékos kedvű felnőtteket. A PC-ken elérhető játékélményt ugyan még nem képesek visszaadni a hordozható eszközökön játszható játékok, de ezek is egyre fejlettebbek, ráadásul számos szórakoztató elektronikai kiegészítő áll rendelkezésre a még teljesebb játékélményért. Gamepad-ek, kézi videójáték-konzolok teszik még kényelmesebbé, könnyebben vezérelhetővé a játékokat. Okostelefonhoz csatlakoztatható játékkonzolok, joystickek, Bluetooth játékvezérlők segítségével megtapasztalhatod a konzol típusú játékok élményét akár okostelefonodon, laptopon is, akár merre is jársz.

LCD rajztáblák akár a régi ,,Mágnesporos'' gyerekjáték

Az LCD rajztáblák okos útitársai lehetnek a kicsiknek a hosszabb utazások során, akár írni, akár rajzolni támad kedvük. De jó szolgálatot tehet otthonodban is, például bevásárlólista készítéséhez, üzenőfalként a család számára. Az Ezone Elektronikai Áruház szórakoztató elektronikai termékei között biztosan megtalálod a neked tetsző kütyüket, legyen szó audio eszközökről, okosórákról, sportkamerákról vagy szórakoztató termékekről.